Topbanner_Algemeen_MB_installatiewerkzaamheden

Maak kennis met team Beveiligingstechniek

Een veilige leef- en werkomgeving, dat wil toch iedereen! Bij team Beveiligingstechniek geloven we dat dat ook voor iedereen binnen handbereik moet kunnen zijn. Daarom werken we elke dag graag aan beveiligingsoplossingen voor onze klanten.

Onze historie

Mansveld legt al jaren verschillende beveiligingsinstallaties aan en onderhoudt deze ook. In 2018 is besloten om alle beveiligingsspecialisten als één team te laten samenwerken aan één taak! Sindsdien werken onze beveiligingsspecialisten - adviseurs, software engineers, inbedrijfstellers, servicetechnici en projectleiders - samen binnen team Mansveld Beveiligingstechniek. We staan klaar om je te helpen bij al je beveiligingsvraagstukken.

Dit zijn wij

Wij zijn team Beveiligingstechniek. Wij adviseren over en realiseren beveiligingsoplossingen voor onze relaties die belang hechten aan veiligheid en die geloven in de kracht van technologie. Zodat de veiligheid van pandgebruikers en bedrijfsmiddelen én de continuïteit van bedrijfsprocessen optimaal geborgd zijn. We zijn op de hoogte van de laatste technieken, weten uit ervaring wat werkt en wat niet en adviseren ook graag over beveiligingsoplossingen voor uitdagingen waar onze klanten in eerste instantie nog niet aan hadden gedacht.

Ons team

We beschikken over een enthousiaste groep van ruim 50 collega's, die als het nodig is 24/7 klaar staan voor onze klanten. De teamleden zijn veelzijdig met veel verschillende competenties die elkaar prima aanvullen. De mooie klanten waar wij al jaren voor werken en vele certificeringen op het gebied van beveiligingstechniek bevestigen dat keer op keer.